Sari la conținut

Colțea 1920 Brașov vrea în sferturile Cupei României

coltea-1920-brasov-vrea-in-sferturile-cupei-romaniei

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov s-a calificat en-fanfare în optimile de finală ale Cupei României. Trupa condusă de Radu Burciu a zdrobit formația Luceafărul Buzău cu scorul de 11-2. Brașovenii au avut noroc la tragerea la sorți și au evitat forțele campionatului, Deva sau Sfântu Gheorghe. În optimi trupa condusă de Radu Burciu va da piept cu gruparea de primă ligă, KSE Târgu Secuiesc. Chiar dacă sunt la primul sezon în liga a doua de futsal, băieții de la Colțea 1920 Brașov sunt hotărâți să producă o surpriză și să se califice în sferturile de finală ale competiției.

„K.S.E. este o echipă bună de Liga 1, care are un antrenor spaniol, ce știe să-și așeze foarte bine jucătorii în teren. Au și câțiva jucători iberici, care au experiență, astfel că ne așteaptă un meci foarte greu. Totuși, am avut noroc la tragerea la sorți și vom avea parte de un adversar mai ușor. Era mult mai greu cu forțe ca Deva, Timișoara sau Sf. Gheorghe. Avem șansa noastră de calificare, mai ales că adversarul cred că ne va subestima, noi fiind o echipă de eșalon inferior. Cu ajutorul publicului, care sper să vină în număr foarte mare, putem să obținem calificarea în sferturi”, a declarat tehnicianul celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Meciul dintre Colțea 1920 Brașov și KSE Târgu Secuiesc se va disputa în prima săptămână din martie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Comentarii

Ultimă oră