Sari la conținut

Circulație restricționată la intersecția str. Nicopole cu Avram Iancu

circulatie-restrictionata-la-intersectia-str-nicopole-cu-avram-iancu

În cadrul proiectului de modernizare a reţelei de apă, derulat de către Compania Apa, se execută lucrari pentru înlocuirea reţelei publice de apă pe str. Avram Iancu.

Pentru a putea executa lucrarea de traversare a intersecţiei dintre str. Nicopole şi str. Avram Iancu, pe sensul spre centru, este necesară închiderea circulaţiei rutiere pe str. Nicopole, tronsonul cuprins între breteaua către Spitalul de Copii şi intersecţia cu str. Avram Iancu, începând de joi, 8 noiembrie, ora 7 până vineri, 9 noiembrie, ora 10.
.

Traficul din această zonă va fi deviat astfel:
- pe sensul de mers dinspre str. De Mijloc spre str. Avram Iancu, traficul va fi deviat pe breteaua care trece pe lângă Spitalul de Copii şi iese în Avram Iancu;
- pe sensul de mers dinspre str. Avram Iancu spre str. De Mijloc, traficul va fi deviat pe str. Morii


Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a acestui an și se va termina în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat din fonduri europene este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.


Reprezentanții Companiei Apa își cer scuze pentru disconfortul creat și le mulţumesc atât șoferilor, cât și locuitorilor din zonele adiacente pentru înțelegere!

Comentarii

Ultimă oră