Sari la conținut

Circulația în intersecția „Trei alimentare” nu mai este restricționată

circulatia-in-intersectia-trei-alimentare-nu-mai-este-restrictionata

Circulația în intersecția „Trei alimentare” nu mai este restricționată. Primăria Brașov a renunțat la această măsură!


   Restricția de circulație de la intersecția „Trei alimentare” pentru realizarea unor foraje, anunțată luni de Primăria Brașov, nu a mai fost instituită.

Reprezentanții municipalității brașovene au motivat decizia de anulare a restricției, prin faptul că „în urma realizării sondajelor in zona intersecției Bulevardul 15 Noiembrie - Calea București - str. Zizinului - str. Toamnei s-a constatat existența mai multor rețele, ceea ce face imposibilă realizarea forajului”.


  Totodată, Primăria Brașov a precizat că a fost identificată o altă zonă, iar perimetrul în care se vor efectua aceste foraje nu afectează circulația autovehiculelor.


    Reamintim în data de 25 noiembrie 2019, pentru realizarea unor foraje necesare proiectului de sistematizare a intersecției, Primăria Braşov a anunţat că, din 26 noiembrie 2019, timp de o săptămână , traficul rutier va fi restricţionat parţial în intersecţia de la „Trei alimentare”, măsură valabilă pentru șoferii care circulă pe direcţia str. Zizinului spre Calea Bucureşti şi pentru cei de pe Calea Bucureşti care efectuează manevra de întoarcere pe această arteră.


     Una dintre soluțiile luate în calcul de autoritățile locale pentru fluidizarea traficului din această intersecție (una dintre cele mai aglomerate din oraș) constă în realizarea unui pasaj denivelat.

Comentarii

Ultimă oră