Sari la conținut

Mama Adrianei, fata care şi-a aruncat nou-născutul pe geam în ziua de Crăciun, şocând întreaga Germnanie, şi-a văzut marţi, pentru prima oară, nepoata. Locuinţa în care este crescută Alexandra le-a fost indicat asistenţilor maternali de la Protecţia Copilului din Braşov de către presupusul tată.
În îngrijirea unei familiii din Braşov. În urma informaţiilor din presă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) a pornit o anchetă, reuşind să ia legătura cu Liviu Pânzaru, presupusul tată al primului copil al Adrianei, rămas în ţară. Liviu a aflat din presă că părinţii Adrianei trăiesc. Prietena lui, plecată în Germania să se prostitueze, îi spusese că toate rudele ei apropiate sunt moarte. Mama Adrianei, Eva Pănuţă, l-a întâlnit pe Liviu la DGASPC. După mai multe ezitări, Liviu i-a condus pe asistenţii sociali şi pe Eva Pănuţă pe strada Plugarilor, în cartierul Răcădău. Aici locuieşte familia care are grijă de fetiţa lăsată în ţară de Adriana. Familia găzduieşte copilul în baza unei procuri notariale încheiată cu Adriana, înainte de plecarea ei în Germania. Fetiţa este sănătoasă şi bine îngrijită.
Liviu, obligat să facă testul de paternitate. Conform reprezentanţilor DGASPC, în acest moment, actul de custodie încheiat la notar, nu are nicio importanţă, în faţa legii primând interesul copilului. Astfel, după terminarea anchetei, Alexandra va fi integrată în familia bunicilor. Eva Benedek este femeie de serviciu la Primăria Teliu şi nu şi-a văzut până acum bunica. Totuşi, dacă dovedeşte, în urma unui test AND, că el este tatăl copilului, Liviu va fi cel mai îndreptăţit să primească în îngrijire copilul. După ce Adriana a plecat în Germania, Liviu a ţinut legătura în permanenţă cu copilul, care-l recunoaşte de tată. Fetiţa a a fost foarte speriată pentru că a văzut mai multe persoane străine, aşa că, deocamdată, a rămas în grija familiei la care a stat până acum.

Comentarii

Ultimă oră