Sari la conținut

Cine va cânta la Romanian Music Awards, din Piaţa Sfatului

cine-va-canta-la-romanian-music-awards-din-piata-sfatului

Corina, Andreea Banică, Alex Velea, Puya, Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dream sunt primele nume anunţate pentru spectacolul Romanian Music Awards, din 14 septembrie, care va avea loc in Piata Sfatului, potrivit www.1music.ro.

Daca la editia de la Brasov de acum doi ani Voltaj a cantat cu Horia Brenciu intr-un show cu jocuri de foc, iar Vunk a lansat piesa “Pleaca” cantand cu Antonia, editia din acest an a Romanian Music Awards se anunta cel putin la fel de spectaculoasa.

Insa cele mai dorite momente ale galei sunt cele de decernare ale trofeelor la fiecare dintre cele 14 categorii. Printre artistii cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu trofeul RMA se numara Vama si Vunk, fiecare avand cate patru nominalizari, in timp ce Voltaj are trei nominalizari la Best Live, Best Group si Best Rock. Toti artistii pot fi votati intrand pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.Pana acum unul dintre prezentatorii confirmati ai galei  este Cornel Ilie de la Vunk! ”Bucuria mea de a fi gazda RMA este dubla, mai ales ca asta se intampla la Brasov. In primul rand, pentru ca este gala cu cea mai mare notorietate din industria muzicala romaneasca si in al doilea rand, pentru ca la gala din 2011, VUNK a luat primul premiu Best Rock, tot in Brasov si tot atunci am lansat si “Pleaca”. Abia astept sa ies in fata lumii in seara de 14 septembrie si sa ridicam Brasovul in picioare, impreuna cu toti artistii care vor fi atunci pe scena!”, a marturisit Cornel Ilie pentru Music Channel.
In fiecare an, Romanian Music Awards este momentul zero al muzicii romanesti, pentru care fiecare artist pregateste show-uri speciale. De la tinutele de pe Covorul Rosu pana la tinutele de scena, lumini, coregrafie sau featuring-urile surprinzatoare cu alti artisti, fiecare moment este stabilit in detaliu.






Comentarii

Ultimă oră