Sari la conținut

Cinci zile de muzică rock la poalele Cetăţii Râşnov! Începe „Rockstadt Extreme Fest”

cinci-zile-de-muzica-rock-la-poalele-cetatii-rasnov-incepe-rockstadt-extreme-fest

Rock în peşteră, noutatea ediţiei la Rockstadt Extreme Fest. Mii de oameni sunt aşteptaţi la final de lună iulie și la start de august, la Râşnov


   Urmează cinci zile de muzică rock la poalele Cetăţii Râşnov, între 31 iulie şi 4 august 2019. Principalul punct de atracţie îl reprezintă Rockstadt Extreme Fest (1-4 august 2019), eveniment ajuns la cea de-a şaptea ediţie, la care sunt aşteptaţi mii de participanţi din toată Europa sau chiar din ţări de pe alte continente.

Vor urca pe scenele de pe Valea Cetăţii numeroase trupe ale diferitelor ramuri de „metal”, între ele Dimmu Borgir, Accept, Six Feet Under, Paradise Lost, Hypocrisy, Clawfinger, Korpiklaani, Soilwork, Bloodbath, Candlemass, Katatonia, Betraying the martyrs, Mgla, Asphyx, Mortem, Unearth, 1349, Bolzer, Ektomorf, Adept, Walking dead on Brodway, Schammasch, Onslaught, Crystal Lake, Brothers till we die, Sworn Enemy, Sur Austru, Hexis, Hteththemeth, Omega Diatribe, Crimena, Blutrină, Ktera sau Alister Mars.


    Pentru acces pot fi cumpărate abonamente (pentru toate cele cele patru zile) la preţul de 390 de lei, dar şi bilete pentru fiecare zi în parte, la câte 220 de lei.


  În acest an, sărbătoarea rockului mai cuprinde alte două evenimente distincte. Unul este „Rockstadt Underground Artists”, pe 31 iulie 2019 (începând cu ora 17.00), un concurs pentru şase trupe underground, care se va încheia cu premierea câştigătorilor şi cu două recitaluri ale trupelor Dordeduh şi Bucovina. Preţul unui bilet este de 30 de lei.


    Iar vineri şi sâmbătă este programat evenimentul „The Cave between worlds”, în interiorul peşterii „Valea Cetăţii”. Prima zi va fi rezervată concertelor oferite de proiectele muzicale „Alone In The Hollow Garden” şi „Aktau Eos”, iar în ziua a doua concertele vor fi susţinute de „ARAC Ensemble” şi „Void Ov Voices”. Durata reprezenţantiilor din fiecare zi va fi de cel mult o oră şi jumătate, din motive ce ţin de protejarea ecosistemului peşterii.


   Preţul unui bilet costă 1.000 de lei, în acesta intrând şi mai multe beneficii pe care cumpărătorul le are la concertele din cadrul festivalului propriu-zis.

Deoarece sunt aşteptaţi, din nou, mii de vizitatori, organizatorii au pregătit două locuri speciale de camping, fiecare cu capacitate de 800 de corturi, unul pe terenul de fotbal de pe Valea Cetăţii, iar celălalt pe Valea Glăjeriei, preţul de campare fiind de 50 de lei de persoană pentru întreaga durată a festivalului.


   Biletele pentru cele trei evenimente pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro  sau de la faţa locului.

Comentarii

Ultimă oră