Sari la conținut

„Cina cu folos”, în beneficiul a 30 de copii defavorizați

cina-cu-folos-in-beneficiul-a-30-de-copii-defavorizati

Braşovenii sunt invitaţi la „Cina cu folos”. Vor găti bucătarii de la „Chefi la cuţite”, pentru ca 30 de copii să plece în prima excursie din viaţa lor!

Fundația Bucuria Darului îi invită pe inimoși la „Cina cu folos”, care va avea loc în data de 31 iulie 2018, la Cantina Mulţumesc (str. Gospodarilor nr.5).

În cadrul evenimentului caritabil, șapte chefi consacrați, participanți la show-ul Chefi la cuțite, vin special la Brașov și vor găti în beneficiul copiilor defavorizați din satele din zona Oituzului. Copiii provin din familii sărace și până acum nu și-au părăsit localitatea natală niciodată. Donatorii le pot da șansa să meargă în prima excursie din viața lor.

Meniurile sofisticate pregătite de cei șapte maeștri ai bucătăriei pot fi alese și rezervate de doritori, prin înscriere prealabilă pe http://bucuriadarului.ro/cina-cu-folos/ . Participanții la eveniment vor putea opta între două variante de meniu, în funcție de gusturi și preferințe și vor putea achita valoarea acestuia prin virament bancar, cu numerar-direct la sediul fundației sau prin PayPal.

Un meniu, care include aperitiv, fel principal și desert costă 150 de lei.

Toate fondurile realizate astfel se vor transforma în bilet de excursie pentru cei 30 de copii, care nu au plecat până acum niciodată din satul natal. Toți copiii provin din medii defavorizate și au primit constant sprijinul Fundației Bucuria Darului.

„Cina cu folos” va avea loc la în 31 iulie, începând cu ora 18.00, la Cantina Mulțumesc din Brașov, de pe Strada Gospodarilor nr. 5. Pentru o seară, cantina se va transforma într-un mic restaurant, unde invitații se vor putea bucura de meniurile exclusiviste realizate cu măestrie de cei șapte chefi, parteneri ai evenimentului.

„Vino la o cină de poveste și ia-i bilet de vacanță unui micuț care nu știe că lumea se întinde și dincolo de satul său!așa sună invitația inițiatorilor proiectului.

Numărul participanților este limitat, așa că cei care doresc să se bucure de o seară specială și să-i dăruiască unui micuț vacanța pe care nu a avut-o încă niciodată, trebuie să se grăbească (http://bucuriadarului.ro/cina-cu-folos/).

Comentarii

Ultimă oră