Sari la conținut
ciao-grande-bonetti

Italianul Dario Bonetti a fost concediat de conducătorii lui Dinamo, din cauza rezultatelor dezastruoase înregistrate în acest tur de campionat. Locul îi va fi luat de Dorinel Munteanu(foto)!

Despărţirea dintre Dinamo şi Bonetti nu va implica însă o despăgubire financiară pentru peninsular, deoarece tehnicianul care a bifat două mandate în "Groapă" nu are în contract o clauză care să prevadă acest lucru.

Munteanu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Dinamo, conform anunţului făcut de avocatul antrenorului. El are ca obiectiv calificarea în cupele europene, fie prin clasarea în Liga 1, fie prin câștigarea Cupei României.

Munteanu (44 de ani), cel mai selecţionat jucător al naţionalei României, a evoluat la Dinamo între 1991 şi 1993, iar din 2005 a devenit antrenor, pregătind formaţiile CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi.

El a cucerit în urmă cu două sezoane titlul cu Oţelul Galaţi, primul din istoria moldovenilor în Liga I.

Fanii nu par să fie de acord cu numirea "Neamţului" în funcţie, dar Munteanu va avea o întrevedere cu liderii de galerie pentru a se ajunge la un consens.

Aceştia îi reproşează trecutul stelist, având în vedere că fostul mijlocaş al lui Wolfsburg şi FC Koln a antrenat şi a jucat la Steaua, în ciuda celor peste 100 de meciuri de campionat jucate în "alb-roşu".

Comentarii

Ultimă oră