Sari la conținut

Chiriașii Coresi: Încasări de peste cinci milioane de euro în prima lună

chiriasii-coresi-incasari-de-peste-cinci-milioane-de-euro-in-prima-luna

Un milion de vizitatori au trecut pragul Coresi Shopping Resort în prima lună de existență a celui mai nou mall din Brașov. Traficul din luna aprilie, dar și cei peste 230.000 de oameni care au venit la mall în primul weekend de la lansare, „vin să confirme gradul mare de interes al brașovenilor și al întregii regiuni față de Coresi Shopping Resort”, se arată într-un comunicat de presă al centrului comercial, scrie bizbrasov.ro.
       Dacă am face o medie a cheltuielilor la cinci euro pe vizitator, am putea spune că în prima lună de existență a centrului comercial acesta a adus chiriașilor săi venituri de peste cinci milioane de euro.
Cel mai recent studiu realizat de Coresi Shopping Resort, cu ajutorul Centrului de Cercetare de Marketing Mednet, demonstrează faptul ca 4 din 5 persoane recomandă Coresi din poziția de ambasadori ai brandului, în vreme ce peste 90,6% au o percepție pozitivă declarată cu privire la brand. Studiul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de 521 de respondenți, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, care provin din zone precum Brașov, Covasna, Prahova, Sibiu, Mureș și Argeș.

Comentarii

Ultimă oră