Sari la conținut

Cheeky Christmas, cea mai detestată piesă de sezon

Cheeky Girls şi piesa lor "Cheeky Christmas" ocupă primul loc în clasamentul celor mai detestate şi detestabile melodii de Crăciun, clasament întocmit de site-ul femalefirst.co.uk.

Pe locul doi în acest top se află trupa Coldplay cu piesa "Christmas Lights", o piesă foarte bună de altfel, dar care este mult prea depresivă pentru Crăciun. O piesă bună "doar pentru cei care vor să se asigure că vor avea un Crăciun plin de tristeţe", notează realizatorii clasamentului.
Poziţia a treia este ocupată de Cliff Richard cu piesa "Mistletoe and Wine". În cazul acestei piese, videoclipul reuşeşte să strice puţinul rămas după calitatea îndoielnică a partiturii. Cliff Richard făcând pe Moş Crăciun depăşeşte orice limită. Această piesă a fost probabil considerată bună în anul apariţiei sale, în 1988, însă acum a devenit anacronică.
Hitul lui Mariah Carey, "All I Want For Christmas Is You" este pe locul patru şi oferă exemplul unei piese, altfel bună, care a devenit detestabilă prin suprasolicitare. Această piesă este repetată obsesiv în fiecare an de Crăciun până la punctul în care a devenit imposibil de suportat.

Comentarii

Ultimă oră