În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște, capacitatea de transport feroviar va fi adaptată la nivelul întregii rețele, în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, anunță CFR Călători.
 
   În perioada 7 -  9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.

   Pentru pasagerii care vor călători de la Pitești către Mănăstirea Curtea de Argeș, în data de 8 aprilie, trenurile din graficele obișnuite vor circula după un nou program, astfel:

       Regio 13231,  Piteşti (08.30) - Curtea de Argeş (09.19);
       Regio 13232,  Curtea de Argeş  (13.30) - Piteşti (14.19).

  Acestea vor opri în: Piteşti Nord, Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.
 
   În zilele libere de sărbătoare legală 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise. 
 
   În perioada  7 -  9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.
 
   Înainte de călătorie, reprezentanții CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
 
   Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro.