Sari la conținut

CFR oferă la Târgul de Turism Braşov bilete de tren la aproape jumătate de preţ

cfr-ofera-la-targul-de-turism-brasov-bilete-de-tren-la-aproape-jumatate-din-pret

CFR Călători Braşov va fi prezentă la Târgul de Turism „Transylvania Tourism Fair” ce se va desfășura în perioada 17-19 martie 2017, la Braşov Business Park.

„Vizitatorii se pot bucura de ofertele noastre la achiziţionarea biletelor de tren: - 45% reducere la cumpărarea de bilete online şi emise la standul CFR Călători, respectiv vouchere pentru cumpărarea legitimaţilor de călătorie în trafic intern cu reducere de 45% din preţul final, pentru biletele cumpărate de la casele de bilete şi agenţii de voiaj care emit electronic, până la data de 15 aprilie 2017 inclusiv”, a precizat Brânduşa Pintea, şef Serviciu Marketing CFR.

...........................................................................

În perioada 17-19 martie 2017, Patronatul A.N.A.T. va organiza la Brasov Business Park cea de-a X-a ediție a „Transylvania Tourism Fair” (TTF).


   Ca și la edițiile anterioare, Primăria Brașov este coorganizator al evenimentului.

„Transylvania Tourism Fair”, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2017, se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Comentarii

Ultimă oră