Sari la conținut

CFR introduce biletul pe 2 locuri, astfel încât pasagerii să stea dispersaţi

cfr-introduce-biletul-pe-2-locuri-astfel-incat-pasagerii-sa-stea-dispersati

 Din cauza coronavirusului, se aplică regula „un loc ocupat, un loc liber”

Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi pentru protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spaţiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula „un loc liber, un loc ocupat”, astfel încât pasagerii să stea dispersaţi într-un vagon. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă.


  Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.


   Pentru trenurile cu potenţial de aglomere (navetă), CFR Călători a suplimentat numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine.

Totodată au fost anulate mai multe trenuri (până pe data de 16 aprilie 2020, cu posibilitate de prelungire - vezi foto).


    „Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre”, arată CFR Călători, într-un comunicat de presă.

...............................................................................

Update:

Se suspendă circulația unor trenuri de noapte (vezi lista - foto)‼

`În urma Ordonanței Militare numărul 2 din data de 21.03.2020, pentru combaterea răspândirii infecției cu coronavirus (Covid – 19) pe teritoriul țării noastre, în concordanţă cu deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri de noapte şi garniturile conexe acestora, în trafic intern, începând de luni 23 martie 2020 până pe data de 17 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire."


   (Sursa: CFR Călători)

Comentarii

Ultimă oră