Sari la conținut

CFR inchiriaza spatii comerciale. Vezi care sunt in Brasov

cfr-inchiriaza-spatii-comerciale-vezi-care-sunt-in-brasov

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA organizează în data de 22 iulie 2014, 8 licitaţii publice pentru închirierea, la nivel naţional, a 1072 de locaţii (spaţii şi terenuri), proprietate privată a companiei, în suprafaţă totală de 389.418,30 mp.

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 42.060,13 mp, iar terenurile - 347.358,17 mp şi se adresează agenţilor economici care doresc să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

Dezvoltatorii şi reprezentanţii marilor branduri care doresc să intre şi pe piaţa de retailer locală sunt aşteptaţi să participe la cele 8 licitaţii deschise, marţi 22 iulie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile celor 8 regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Spaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

Gările modernizate la standarde europene asigură agenţilor economici condiţiile optime pentru a-şi adapta ofertele de produse şi serivicii la cerinţele celor aproximativ 60 de milioane de călători, care tranzitează anual staţiile de cale ferată.

“Prin această abordare pe piaţa imobiliară, dorim ca activităţile comerciale din staţiile de cale ferată, să îmbine perfect calitatea produselor cu serviciile oferite celor aproximativ 60 de milioane de călători, în contextul în care prin modernizarea gărilor s-a redimensionat şi îmbunătăţit aria comercială a companiei. Valorizarea spaţiilor şi terenurilor deţinute de companie este parte a unui proces complex de creştere a eficienţei economice, dar şi de a optimiza fluxul de numerar, necesar pentru a asigura condiţii şi servicii de calitate în gări”, a declarat MACARIE MOLDOVAN, director general al CFR SA.

Agenţii economici interesaţi de condiţiile de participare la licitaţiile organizate de companie pentru închirierea spaţiilor/terenurilor pot consulta site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, pot accesa direct link-ul (http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-vanzari) sau se pot adresa personalului din cadrul sucursalei regionale de cale ferată pe raza cărora se află locaţiile respective.

Comentarii

Ultimă oră