Sari la conținut

Cerbul de Aur se va desfăşura în luna septembrie

cerbul-de-aur-se-va-desfasura-in-luna-septembrie

După ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că anul acesta Ministerul Culturii va primi 4,6 milioane de lei pentru organizarea Festivalului „Cerbul de Aur”, viceprimarul Braşovului a declarat luni, 26 martie, că aşteaptă publicarea actului normativ în Monitorul Oficial, dar şi transmiterea către Primăria Braşov a unui document oficial prin care să se anunţe organizarea acestui eveniment.

După aceea, actul normativ va fi publicat în Monitorul Oficial, iar la Primăria Braşov va ajunge o adresă oficială din partea Televiziunii Române, vor începe discuţiile, pentru a stabili modalitatea de implicare a municipiului Braşov şi cofinanţarea pe care trebuie să o asigure Primăria.

De asemenea, va fi analizată situaţia şi la nivelul Primăriei Braşov şi a Consiliului Local, iar când toate detaliile vor fi stabilite se va supune aprobării forului deliberativ local un proiect de hotărâre privind alocarea sumelor necesare.

De altfel, Ministerul Culturii a postat ieri lista primelor 43 de proiecte, cu o valoare totală de peste 14,88 milioane de lei, aprobate de Comitetul Interministerial pentru Centenar, în care se regăseşte şi „Cerbul de Aur”.

Potrivit documentului, festivalul va avea o „anvergură naţională”, iar perioada de pregătire şi desfăşurare fiind aprilie – septembrie 2018.

Comentarii

Ultimă oră