Sari la conținut
centrul-militar-zonal-brasov-recruteaza-civili

Ministerul Apărării Naţionale continuă, prin Biroul Informare - Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Braşov, activitatea de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, pentru a urma cursul de subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă, care se desfăşoară în anul de învăţământ 2017-2018 la Şcoala de Aplicaţie pentru logistică „General Constantin Zaharia”, din localitatea Chitila, judeţul Ilfov.

Pentru cursul de formare a subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă mai sunt disponibile 50 de locuri pentru arma „Administraţie”.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere la cursul de formare; să fie absolvent a studiilor postliceale, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare, conform reglementărilor în vigoare.

Termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat , inclusiv efectuarea vizitei medicale, este de 29 martie.

În plus, reprezentanţii MApN anunţă că a fost suplimentată cifra de şcolarizare cu 10 locuri pentru Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, domeniul de licenţă – Arhitectură Navală, programul de studii - Arhitectură Navală. Cursurile se vor desfăşura la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Arhitectură Navală.

Detalii suplimentare se pot obţine la Biroului Informare Recrutare Braşov, str. Lungă, nr. 231.

Informaţii mai pot fi găsite şi pe site-urile oficiale, la adresele recrutare.mapn.ro sau mapn.ro.

Comentarii

Ultimă oră