Sari la conținut

Centrul de Excelenţă în Educaţie Braşov are un nou director şi un nou sediu

centrul-de-excelenta-in-educatie-brasov-are-un-nou-director-si-un-nou-sediu

Centrul de Excelenţă în Educaţie (CEE) Braşov are un nou director şi un sediu  în curs de amenajare. Dacă până acum copiii care studiau la acest centru mergeau în diferite locaţii pentru a urma cursurile, se speră ca din acest semestru,  noul sediu din curtea liceului Nicolae Titulescu să fie dat în folosinţă. Noul director este profesorul Luciu Alexandrescu, doctor în fizică şi are în plan formarea tinerilor la cel mai înalt nivel. Acesta ne-a declarat: “Toate activităţile care se vor desfăşura aici trebuie să fie excelente. În calitate de director mă voi ocupa ca totul să meargă aşa cum ne-am propus. De asemenea tinerii de aici trebuie să aibă rezultate la concursuri, olimpiade, cercetări”.

La Centrul de Excelenţă în Educaţie se vor aprofunda şase materii. Acestea sunt: română, matematică, informatică, chimie , biologie şi în curând fizică. Elevii care vor face parte din acest centru, vor fi pregătiţi pentru olimpiade, concursuri, cercetări. Inspectorul şcolar general Ariana Bucur a împărtăşit speranţele şefului de la CEE. „Este o acţiune demarată încă din februarie anul trecut. Pregătirea copiilor se desfăşoară de anul trecut la nivelul claselor a 5 a şi a 6 a . Sperăm ca în semestrul doi, locaţia de aici să fie finalizată”, a spus aceasta.

Lucrările la noua locaţie a centrului de excelenţă din cadrul liceului Nicolae Titulescu sunt în toi. Se doreşte finalizarea lor cât mai curând pentru a facilita prezenţa elevilor la cursuri. Directorul Colegiului Nicolae Titulescu este de asemenea optimist în ceea ce priveşte finalizarea noului sediu, acesta precizând: “Deocamdată lucrările merg bine. Termenul de finalizare este 9 februarie 2016. Au lucrat bine până acum şi sper să fie aşa în continuare.

Momentan dascălii aşteaptă să intre în noul sediu pregătit de municipalitate la Colegiul „Nicolae Titulescu”. Până atunci, orele de pregătire cu elevii sunt ţinute la diverse alte unităţi şcolare stabilite ca centre provizorii.

Comentarii

Ultimă oră