Sari la conținut

Centrele de Permanenţă la dispoziția brașovenilor

centrele-de-permanenta-la-dispozitia-brasovenilor

Pentru braşovenii care nu vor să stea cu orele pe holurile de la Urgenţe există Centrele de Permanenţă

Patronatul Medicilor de Familie (PMF) Braşov a luat iniţiativă de a informa toţi pacienţii privind graficul de gărzi al Centrelor de Permanenţă din judeţul Braşov.


   „Pentru a evita timpul de aşteptare mare din UPU şi pentru a evita supraaglomerarea medicilor de gardă din spitalele din judeţ, pacienţii se pot adresa cu încredere la sediul Centrelor de Permanenţă, unde vor beneficia de consultaţii, indicaţii terapeutice şi consiliere.

În aceste Centre de Permanenţă serviciile medicale sunt oferite de către medicii de familie şi de asistenţii medicali, care împreună formează echipele de gardă.


     Un pacient cu o simptomatologie, care nu reprezintă o urgenţă majoră, va fi consultat şi consiliat de către echipa bine pregătită. Astfel, va reduce timpul de aşteptare şi nici nu va îngreuna munca colegilor, care asista o urgenţă majoră”, a transmis Hermel Edmond, reprezentantul PMF Braşov.


    Pacienţii se pot adresa la aceste Centre de Permanenţă în afara orelor de program a medicilor de familie, precum şi în zilele libere.

Comentarii

Ultimă oră