Sari la conținut

Celta Vigo - Barcelona 4-3. Campioana Spaniei a primit 3 goluri în 11 minute

celta-vigo-barcelona-43-campioana-spaniei-a-primit-3-goluri-in-11-minute

Barcelona a ajuns pe locul 4 în clasament după ce a pierdut cu 3-4 în deplasarea cu Celta Vigo, în etapa a 7-a din La Liga.

Meciul a început dezastruos pentru campioana Spaniei, care a primit 3 goluri în 11 minute de la gazdele de peBalaidos, conform Digi Sport.

Sisto a deschis scorul (22), Iago Aspas a majorat diferenţa (32), iar Jeremy Mathieu şi-a trimis mingea în propria poartă (33), pentru un neverosimil 3-0 la pauză.

În repriza secundă, Barcelona a redus repede din diferenţă și spera la o remontada spectaculoasă. Pique a marcat din centrarea lui Iniesta (58), apoi Neymar a înscris din penalty golul de 2-3 (64). Apărarea catalanilor a cedat încă o dată: Ter Stegen a gafat și, singur în careu cu Pablo Hernandez, a degajat în capul acestuia și mingea a ricoșat în poartă (77).

Finalul de meci a fost incredibil: Gerard Pique a marcat din nou (87) și a reuşit prima dublă din carieră la seniori, dar nu a fost de ajuns. În ultimele minute, Neymar şi același Pique au mai irosit două mari ocazii. S-a terminat 4-3 pentru Celta Vigo, iar Barcelona a ratat şansa de a urca pe primul loc în La Liga.

În acest moment, campionii din sezonul trecut se află pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte (golaveraj 22-10).

Comentarii

Ultimă oră