Sari la conținut
cele-mai-proaste-combinatii-de-zodii

Berbec - Scorpion

Nativii din berbec şi scorpion sunt atât de diferiţi încât cu greu reuşesc să găsească un echilibru. Conflictele pot să apară din senin, şi asta pentru că ambele semne sunt foarte orgolioase şi dornice să deţină supremaţia în relaţie. Pe de altă parte, firea independentă a berbecului va intra în conflict cu nevoia obsesivă a scorpionului de a deţine controlul.

Taur - Vărsător

Cele două semne sunt foarte diferite şi nici nu se supun regulii contrastelor care se atrag. Taurul este un semn conservator, strict şi practic, în timp ce vărsătorul este semnul nonconformismului, al originalităţii şi al ideilor. Nativul din taur îşi va dori rutină şi stabilitate, iar cel din vărsător va visa la libertate absolută şi lipsa regulilor stricte. Şansele ca cele două semne să fie compatibile sunt mici, dar pot fi potenţate de alte aspecte natale ale partenerilor.

Gemeni - Rac
Nativii din rac şi gemeni sunt precum apa şi uleiul. Nu reuşesc să se completeze într-o relaţie şi nu pot face faţă diferenţelor majore dintre ei. Nativul din rac este sensibil şi îşi doreşte multă afecţiune, ceea ce gemenii nu îi pot oferi. Nativii din gemeni sunt recunoscuţi pentru insensibilitatea lor, fiind mai degrabă fiinţe raţionale decât emoţionale. Pun accentul pe idei, nu pe sentimente, ceea ce poate fi o adevărată tragedie pentru partenerul din rac. Iar dorinţa de stabilitate şi securitate a racului nu este deloc satisfăcută de firea schimbătoare şi instabilă a gemenilor. Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră