Sari la conținut

Cele mai potrivite jucării pentru copiii de 7-8 ani

cele-mai-potrivite-jucarii-pentru-copiii-de-78-ani


Pentru a-ti da seama care sunt cele mai potrivite jucarii pentru un copil de 7-8 ani, este important sa intelegi unele dintre aptitudinile pe care si le-a dezvoltat pana la aceasta varsta.

Din punct de vedere fizic, copiii de 7-8 ani au deprins deja coordonarea mana-ochi si mentinerea echilibrului. De asemenea, dispun de o coordonare psihomotorie avansata, care le permite sa participe la activitati fizice precum cataratul si inotul.

In ceea ce priveste dezvoltarea emotionala, copilul in varsta de 7-8 ani se straduieste sa atinga perfectiunea in fiecare lucru pe care il face. Avand un spirit auto-critic mai dezvoltat decat in anii prescolari, este posibil sa aiba momente in care stima de sine sa ii scada si sa se ingrijoreze mai mult ca de obicei. In plus, acesta este mult mai atent la sentimentele celorlalti copii, lucru care il poate ajuta la consolidarea empatiei. Totusi, desi ii place sa isi imparta jucariile cu ceilalti copii, va dori sa se joace si singur.

Iata cateva dintre cele mai potrivite jucarii pentru copiii de 7-8 ani:

Trotinetele

Trotinetele sunt unele dintre cele mai potrivite jucarii pentru copiii de 7-8 ani, fiind excelente atat pentru consumarea energiei excesive pe care o au, cat si pentru pentru imbunatatirea coordonarii muschilor si a echilibrului. Pe site-ul de jucarii Toys123 vei gasi modele cu un design atractiv, pe care cei mici vor dori sa le foloseasca cat mai curand. Trotinetele sunt jucarii pentru copii ideale pentru varsta de 7-8 ani, deoarece le induc copiilor dragostea pentru sport si ii determina sa iasa din casa si se joace in natura.

Jucarii Darts

Aceste jucarii pentru copii sunt create pentru a contribui la dezvoltarea coordonarii mana-ochi a celor mici. In magazinul online Toys123 este disponibila o varianta foarte interesanta a acestui joc, anume Fun Darts, care ii va oferi copilului tau o varietate de idei de joc si provocari. Indiferent daca este jucat in interior sau afara, copilul tau se va distra pe cinste! De ce este o jucarie potrivita? Pentru ca poate sa fie jucat in echipa, ceea ce ii determina pe copii sa fie competitivi si sa isi doreasca sa-si depaseasca permanent performantele anterioare.

LEGO City - Tren de pasageri de mare viteza

Jucariile de construit sunt ideale pentru copiii de 7-8 ani; acestea le stimuleaza imaginatia, creativitatea, logica si capacitatea de rezolvare a problemelor. Acest set LEGO este tot ceea ce le trebuie pentru a pune la cale un joc amuzant, de care sa nu se plictiseasca prea curand. In plus, acest tip de jucarii pentru copii reprezinta o modalitate prin care sa se simta mandri si satisfacuti de ceea ce au creat.

Avion galben din gama LEGO  Creator

Din seria jucariilor pentru copiii de 7-8 ani iti prezentam acest avion care poate prinde viteza supersonica si poate fi reconstruit in alte doua moduri. Acest set fascinant de la LEGO le permite celor mici sa construiasca trei dintre cele mai rapide vehicule din lume, lucru care va contribui la dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii acestora.

Pentru cat mai multe variante de jucarii pentru copiii de 7-8 ani intra pe site-ul magazinului Toys123 si profita de cele mai bune preturi!

Comentarii

Ultimă oră