Sari la conținut

Cele mai bune trucuri pentru a scăpa de sforăit

cele-mai-bune-trucuri-pentru-a-scapa-de-sforait-

Mai mult de jumătate dintre persoanele adulte sforăie. Din păcate, sforăitul afectează nu doar starea de bine a celui cu probleme, ci şi viaţa de cuplu. Iată câteva trucuri pentru a scăpa de sforăit!
Sforăitul apare atunci când fluxul de aer inspirat prin gură (sau nas) în plămâni este perturbat în timpul somnului. De obicei cauza este îngustarea sau blocarea căilor aeriene la nivelul nasului, gurii sau gâtului.

Trucuri pentru a scăpa de sforăit: dormi pe partea stângă şi foloseşte două, chiar trei perne Unul dintre cele mai simple trucuri pentru a scăpa de sforăit este să dormi pe partea stângă. Se spune că dacă dormim pe această parte vom sforăi mai puţin decât dacă am dormi pe partea dreaptă sau pe spate. În momentul în care dormim pe partea stângă căile respiratorii se deschid şi în felul acesta aerul pătrunde mai uşor sforăitul fiind redus. Foloseşte mai multe perne! Şi acesta este unul dintre trucurile eficiente pentru a scăpa de sforăit. Atunci când capul este mai ridicat (şi nu se află la nivelul corpului) se deschid căile respiratorii. În acest fel veţi putea respira mai bine.

Sursa adevarul.ro.

Comentarii

Ultimă oră