Human Resources Consulting in parteneriat cu First Job School organizeaza in perioada 15-16 martie CEL MAI MARE TARG AL LOCURILOR DE MUNCA. Evenimentul, care va avea loc la ITC Brasov, va gazdui peste 50 angajatori din judetele Brasov si Covasna care pun la dispozitia participantilor peste 400 locuri de munca. Targul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca.

Ofertele  de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. 

Angajatori precum Elmas, Benchmark, JF Furnir, Ecopack, Dexion etc. cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1500 euro/luna, fara comision de recrutare si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.

Organizatorii evenimentului fac parte dintr-un grup de firme existente pe piata de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite in domeniul formarii profesionale a adultilor si in domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane in diverse meserii, fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila iar Human Resources Consulting a recutat, consiliat si plasat peste 3000 persoane, fiind de asemenea atat lider de parteneriat cat si beneficiar al mai multor proiecte cu finanaatre europeana nerambursabila.

Cele doua firme au experienta in a organiza evenimente de amploare, ele organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

Evenimentul isi propune sa atraga candidati atat din mediul urban si rural, interesati de gasirea/schimbarea locului de munca, in toate domeniile de activitate, vizand pozitii de Entry Level pana la Top Management.LISTA ANGAJATORILOR: 
 1. AATEQ
 2. PREMIUM AEROTEC
 3. AMANN
 4. ANA HOTELS
 5. AUCHAN
 6. AUTOLIV
 7. AZETS
 8. BENCHMARK
 9. BLUEL
 10. CONTINENTAL
 11. DEWULF
 12. DEXION
 13. ECOPACK
 14. EL-CO
 15. ELECTROPRECIZIA
 16. ELMAS
 17. EMTECH
 18. HARSHA ENGINEERS EUROPE
 19. HOLVER
 20. HORNBACH
 21. IMSAT CUADRIPOL
 22. J.F. FURNIR
 23. JOB 4 LIFE
 24. KALEIDO
 25. LISSCOM
 26. MC DONALD'S
 27. OLIN FOODS/ PRATO
 28. PENNY
 29. PLAMETCO
 30. PREH
 31. PRODLACTA
 32. PRO SOFT
 33. AMRITA
 34. QUICK TELESALES
 35. SCHAEFFLER ROMANIA
 36. SMART JOB HR
 37. UNIOR-TEPID
 38. TOTAL ELECTRIC
 39. WSA PLATINUM
 40. CLOUD ELEVEN
 41. MARIPUSC
 42. ELDON
 43. IGUT
 44. FIRST JOB SCHOOL/ HUMAN RESOURCES CONSULTING
 45. EURO MODUL