Sari la conținut

Cei care nu au primit cardul de sănătate îl pot ridica de la Casa Județeană de Sănătate

cei-care-nu-au-primit-cardul-de-sanatate-il-pot-ridica-de-casa-judeteana-de-sanatate

Deși inițial, reprezentanții CNAS au declarat că acele carduri naționale de sănătate care au rămas nedistribuie prin poștă vor ajunge la asigurați prin intermediul medicilor de familie,  acestea vor putea fi ridicate acum de la  Casa Județeană de Sănătate. Potrivit conducerii CNAS, la nivel național au rămas nedristribuite aproximativ  un milion de carduri. La Braşov operaţiunea de distribuire a cardurilor va începe de joi, 15 ianuarie.

Astfel, brașovenii sunt așteptați la sediul CASJ Braşov, cam.1 ghişeul 3, la parter în cadrul următorului program de lucru :

Luni - Joi: 13.00 – 16.00

Vineri: 12.00 – 14.00

CARDURILE vor fi eliberate:

  • posesorului în baza actului de identitate (copie şi original)
  • sau unei persoane împuternicite legal în acest sens în baza actului de identitate (copie şi original) al titularului precum şi actului de identitate (copie şi original) a persoanei împuternicite.

DEBLOCAREA cardurilor asiguraţilor ca urmare a introducerii unui cod PIN greşit se va face tot la sediul CASJ Braşov cu cititoare compatibile cu sistemul CEAS.

Incepând de la 1 februarie 2015 în paralel cu CARDUL NAŢIONAL va funcţiona şi actualul sistem de validare a calităţii de asigurat, pentru o perioadă de 3 luni de zile, perioadă în care se va acorda asistenţă medicală tuturor asiguraţilor chiar dacă nu sunt, la momentul acordării serviciului medical , în posesia cardului naţional.

Comentarii

Ultimă oră