Sari la conținut

Ceaiul de GĂLBENELE, remediul de sezon pentru gripă

ceaiul-de-galbenele-remediul-de-sezon-pentru-gripa

Ceaiul de gălbenele este un remediu binecunoscut părinţilor şi bunicilor noştri! Fiind o plantă deosebit de puternică şi versatila, acesta a fost folosită ca remediu naturist timp de sute de ani. Gălbenelele, pe numele lor oficial, Calendula Officinalis, sunt o plantă de cultură anuală, cu un miros intens, care cresc din abundenţă în Europa de Est. Acum că iarna şi-a intrat în drepturi, va trebui să bem cât mai multe ceaiuri fierbinţi pentru a preveni gripele şi răceala! Ceaiul de gălbenele este ideal pentru vremea rece, deoarece aduce organismului numoeroase beneficii precum:

1. Are puternice proprietăţi antimicrobiene şi antifungice. Astfel ceaiul de gălbenele este ideal pentru a ne curăţa organismul de orice infecţie,iar efectul său antiseptic întăreşte sistemul imunitar. Acum, în sezonul rece, ne putem baza pe gălbenele pentru a trata răcelile, tusea, gripa şi alte probleme sezoniere.

2. Sprijină regenerarea pielii şi îmbunătăţeşte vederea, deoarece conţine puternicul antioxidant betacaroten. Poţi obţine mai mult betacaroten dintr-o cană de infuzie de gălbenele decât dintr-un pahar de suc de morcovi.

CONTINUAREA PE: ziarulring.ro

Comentarii

Ultimă oră