Sari la conținut
cea-mai-buna-metoda-de-a-sparge-un-cos

De multe ori, coşurile îşi fac apariţia pe pielea noastră exact atunci când ne pregătim pentru o ocazie specială. Şi pentru că ne-am săturat de astfel de situaţii, a venit timpul să vorbim despre cea mai eficientă metodă prin care le putem înlătura, scrie unica.ro.  Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi faci, pentru ca a doua zi să ai din nou un ten impecabil...

Curăţarea şi pregătirea tenului

Pentru început, asigură-te că ai pielea şi mâinile curate. Spală-te cu apă şi săpun pe mâini şi foloseşte un produs de curăţare antibacterian pentru faţă. La final, şterge-ţi faţa delicat, fără a freca, cu un prosop curat.

Faza de atac

Aplică doar pe zona afectată puţină miere sau o cantitate mică de mască făcută din argilă şi apă. Las-o să acţioneze până la 15 minute. Cu foarte puţin timp înainte de a-ţi curăţa tenul, ia o dischetă demachiantă şi îmbib-o în apă caldă spre fierbinte. Ai grijă să nu te arzi, stoarce surplusul de apă şi, cât discheta este încă foarte caldă, aplic-o pe coş şi apasă uşor. Va trebui să repeţi acest proces de două-trei ori, dar crede-ne că merită.

MATERIALUL INTEGRAL PE: unica.ro

Comentarii

Ultimă oră