Sari la conținut
ce-zodii-sunt-nefericite-in-casnicie

Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau ghinioanele. Vezi ce zodii sunt nefericite în căsnicie.

Berbec

Berbecii sunt persoane destul de norocoase în dragoste, pentru că personalitatea lor dominantă și carisma atrag multe persoane și multă admirație. Din păcate, în căsnicie, berbecii se lovesc de proverbiala lor încăpățânare, care îi face greu de suportat în momentele dificile. În plus, firea lor impulsivă nu ajută nici când partenerul este unul mai pașnic.

Taur

Taurii sunt destul de ghinioniști și fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii și încăpățânați aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar și din motive prea puțin însemnate.

Gemeni

Gemenii nu duc lipsă de admiratori, pentru că sunt firi prietenoase și au destulă carismă cât să dea și cu împrumut. Problema lor pe termen lung este că nu sunt foarte de încredere, ceea ce, într-o căsnicie, poate fi groaznic pentru partener. Simpatici și joviali, gemenii au tendința să înșele, să nu stea locului și asta poate fi o problemă într-o căsnicie care se vrea solidă.


Citește tot materialul pe Unica.ro

Comentarii

Ultimă oră