Sari la conținut
ce-vor-barbatii-de-la-femei

Ce vor barbatii de la femei, pe langa aspect fizic atragator? Printre cele mai căutate calităţi, e important să ai instinct matern şi să ştii să gătesti!

Ce caută bărbaţii la femei? O listă făcută de andreearaicu.ro:

1. Să fii o bună ascultătoare

Mulţi bărbaţi apreciază femeile care ştiu să asculte. Doar să stai lângă el şi să îl asculţi. Să îi arăţi că îţi pasă.

2. Să fii spontană

Lasă-te purtata de vânt! Fii spontană! Este una dintre calităţile pe care un bărbat le apreciază cel mai mult la o femeie.


3. Să găteşti bine

Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac. Partenerului tău îi va plăcea să îi găteşti. Dacă nu ştii, va aprecia că vei vrea să înveţi tot felul de reţete de dragul lui. Poate că ţi se pare un clişeu, dar e adevărat!

4. Să fii naturală

Femeile false, care par ca scoase din cutie, întorc o mulţime de capete pe stradă. Dar, când un bărbat vrea o relaţie serioasă, va prefera întotdeauna o femeie naturală, amuzantă şi prietenoasă. O femeie care zâmbeşte natural şi care nu face o criza nervoasă pentru că i se întinde rimelul.

5. Să fii afectuoasă

Orice bărbat are nevoie să ştie că îţi pasă de el. Atenţie însă! Nu trebuie să-i spui tot timpul că îl iubeşti. Găseşte şi alte moduri pentru a-i arăta dragostea. Alintă-l când e bolnav, fă-i surprize din când în când, ascultă-i problemele.

6. Să fii amuzantă

Pentru ei e foarte important simţul umorului pentru că e amuzant sa ai simtul umorului! :)

7. Să te îngrijeşti

Nu are legatură cu a fi frumoasă, dar îţi vine să crezi că bărbaţilor le place să cheltuieşti bani pe tot felul de creme şi să-ţi faci tot felul de tratamente cosmetice? Dacă ai grijă de tine, înseamnă că vei avea grijă şi de el.

8. Să fii puternică

Una dintre calităţile speciale pe care le are o femeie, este râvnită de cei mai mulţi bărbaţi. Puterea! Trebuie să ştie că eşti puternică, te descurci în orice situaţie şi că se poate baza pe tine.

9. Să nu-ţi fie frică să te murdareşti

Nu vrea să o iei razna când vezi o insectă sau să plângi dacă ţi se rupe o unghie.

10. Să ai instinct matern

Nu în cele din urmă, instinctul matern este ceea ce vor bărbaţii de la o femeie. Vrea să ai grijă de el şi vrea să fie sigur că partenera poate fi o mamă bună pentru copiii lui.

Comentarii

Ultimă oră