Sari la conținut

Ce vedetă va cânta în faţa Papei Francisc la ceremonia de canonizare a Maicii Tereza

ce-vedeta-va-canta-in-fata-papei-francisc-la-ceremonia-de-canonizare-a-maicii-tereza

Cântăreaţa Rita Ora va susţine un recital în faţa Papei Francisc la ceremonia ce marchează canonizarea Maicii Tereza în Vatican, pe 4 septembrie, a anunţat vedeta la un show-ul moderat de Jimmy Fallon, relatează nme.com.

Cântăreaţa Rita se va duce la Vatican: „Mă duc la Vatican, plec mâine! Sunt o persoană legată de spiritualitate, va fi un concert memorabil pentru mine!", a declarat Ora la emisiunea lui Fallon.

Potrivit Spin, Ora şi Maica Tereza au origine albaneză. Astfel, presa speculează că acesta a fost motivul pentru care a fost aleasă să susţină un recital la ceremonia de ceremonia de canonizare a Maicii Tereza.

Rita Sahatçiu Ora este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă britanică de origine kosovară.

Rita s-a născut pe 23 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, când Rita avea un an. Ora a crescut în Portobello Road, West London şi a absolvit Şcoala de Teatru Sylvia Young iar apoi Saint Charles Catholic Sixth Form College. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Mama sa, Vera, este psihiatru, iar tatăl, Besnik, este proprietarul unui pub. Ora are o soră mai mare, Elena, şi un frate mai mic, Don. Ea a fost botezată după star-ul de film favorit al bunelului său, regizorul, Besim Sahatçiu, Rita Hayworth.

Albumul său de debut, Ora (2012), a debutat pe poziţie în Marea Britanie, şi conţine single-urile number-one „R.I.P." şi „How We Do (Party)". După ce a mai ajuns încă o dată pe prima poziţie în topuri cu piesa „Hot Right Now" în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de prima poziţie în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, "I Will Never Let You Down", a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu patru single-uri de prima poziţie în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

gandul.info

Comentarii

Ultimă oră