Sari la conținut
ce-transfer-ivan-poate-ajunge-la-barcelona

"FC Barcelona negociază transferul atacantului Andrei Ivan", notează cotidianul catalan Sport în ediţia de astăzi, anunţând ceea ce ar putea fi cel mai spectaculos transfer realizat de o echipă din Liga 1 în ultimii ani.

Conform sursei citate, gruparea catalană este interesată de mai mulţi tineri cu potenţial din Europa, atacantul de la CSU Craiova fiind unul dintre aceştia. Scăpată de interdicţia de transferuri impusă de FIFA, Barcelona vrea să-şi refacă "bazinul de talente", iar Ivan se află pe lista directorilor clubului catalan.

Sport.es notează că au fost deja demarate negocieri cu CSU Craiova pentru Andrei Ivan, atacantul având mai multe oferte în acest moment. Jurnaliştii spanioli scriu că Barcelona vrea să propună un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare pentru 4 milioane de euro, motivul fiind că gruparea blau-grana nu dispune în acest moment de lichidităţi.

Transferul lui Ivan ar viza pentru moment echipa secundă a Barcelonei, cu şanse însă "de a prinde minute la prima echipă", mai scriu spaniolii.

Marea problemă a Barcelonei este că nu are foarte mulţi bani de investit în această iarnă şi se încearcă un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare de patru milioane de euro. Jucătorul este văzut bine de tot stafful tehnic al clubului, aceştia fiind convinşi că într-o zi poate face pasul spre echipa mare a Barcelonei.

4 milioane de euro oferă Barcelona pentru Ivan, o sumă apropiată de ceea ce aşteaptă oficialii craioveni pentru atacantul de 19 ani

Sursă: Prosport.ro

Comentarii

Ultimă oră