Sari la conținut
ce-spune-forma-unghiilor-despre-o-persoana

Probabil stiai pana acum ca zodia poate spune multe despre o persoana si-ti poate oferi o prima impresie inainte de a o cunoaste intru totul, insa mai exista o varianta.

Daca atentia la detalii este atuul dumneavoastra, atunci exista o metoda prin care puteti sa aflati cateva lucruri esentiale despre o persoana care o intalniti pentru prima oara sau despre cineva cu care nu ati reusit sa discutati foarte multe lucruri.

Unghiile lungi pot denunta romantismul unei persoane, care are imaginatia bogata si este pretentioasa atunci cand vine vorba de organizat evenimente sau de ales tinute. Denota si un calm care poate fi extrem de util in situatii cheie.

Unghiile ovale arata o persoana precauta, care nu ia decizii pripite si se gandeste de doua ori inainte de a aplica un plan sau de a spune o vorba. Sunt persoane de a caror loialitate nu te vei indoi niciodata, dar intr-acelasi timp nu vor tine partea nimanui. Sunt adeptii neutralitatii si nu isi doresc conflict sub nicio forma, in nicio situatie. Intr-acelasi timp persoanele cu unghii ovale sunt cei mai buni la a spune exact ce trebuie, atunci cand trebuie. Nu le place sa minta frumos, ci sa toarne un adevar rece si crunt, care poate fi de mai mult ajutor atunci cand vorbim despre anumite situatii.

Unghiile rotunde reliefeaza o personalitate cald, pacifista si iubitoare. Acestea nu vor cauta niciodata sa se integreze undeva prin a copia comportamentul principal al unui grup, ci vor veni cu unicitatea lor pentru a da un plus de valoare colectivului din care doresc sa faca parte.

Unghiile patrate si scurte arata spirit de leader si lipsa de frica. Persoanele care au acest tip de unghii sunt caracterizate de curaj si initiativa, insa inspira si mai multa teama intr-acelasi timp. De cealalta parte, persoanele de acest fel sunt ideale in momentul in care se intalnesc situatii tensionate, intrucat pot foarte usor sa aduca din nou calmul in acel loc.

Sursa lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră