Sari la conținut
ce-parere-are-tiriac-despre-fote



România trebuie să organizeze evenimente sportive majore, cum ar fi un campionat european de fotbal, însă are nevoie să-şi dezvolte infrastructura, iar pe de altă parte nimeni nu ştie deocamdată la nivel local să calculeze corect costurile unor competiţii sportive, afirmă Ion Ţiriac.


"Sunt costuri. Din păcate, încă, costurile în sport în România nu ştie să le calculeze nimeni. Toată lumea începe să urle: <>,<euro meciul lui Bute, ia uite ce ... >>. Eu cu două milioane de euro nu-mi construiesc o toaletă la un turneu de tenis" , a spus omul de afaceri la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV.

Întrebat ce părere are despre Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), găzduit la Braşov, Ţiriac crede că evenimentul a fost “foarte decent” organizat.

“Eu nu vreau să facem o furtună într-un pahar cu apă. Este o treabă importantă. În primul rând este legată de numele olimpic, Şi cu asta am spus tot. Dumnezeu ne-a dat nouă şi Carpaţii, din când în când ne mai dă şi zăpadă, iar dacă nu-i zăpadă acum sunt nişte tunuri care-o fac peste noapte. Acest FOTE a fost foarte, foarte decent organizat, în toată regula. (...) Am primit o scrisoare de la preşedintele federaţiei internaţionale, spunându-mi: <<Măi Ion, ce-aţi făcut acolo, extraordinar, formidabil, când vreţi un grand prix, când vreţi o cupă mondială?>>”, a spus el.

 Fostul tenisman consideră că patinoarul de la Braşov este senzaţional, dar ar fi fost indicat să aibă o capacitate de 5.000 de locuri, şi nu 1.500.

.

Comentarii

Ultimă oră