Sari la conținut

Ce mai fură românul? Ouăle lebedelor de pe lacul Cetății Făgăraș

ce-mai-fura-romanul-ouale-lebedelor-de-pe-lacul-cetatii-fagaras

Deși pare puțin credibil, nu se știe cine a furat ouăle aflate la clocit în cuibul lebedelor de la Cetatea Făgăraş, care au dispărut fără urmă. Acum se caută făptaşii, iar administratorii lacului apelează la făgărăşenii care pot da informaţii în acest sens, scrie newsbv.ro.

De câţiva ani, una dintre atracțiile importante pe lacul Cetăţii Făgăraş sunt lebedele. În total sunt acum 14 păsări, care sunt îngrijite cu mare drag de cei care administrează lacul, notează Bună Ziua Făgăraș. Şi ca în fiecare an, puişorii care ies din găoace undeva la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie și încântă privirile tuturor trecătorilor şi în special ale copiilor. Numai că anul acesta vor fi mai fi mai puțini puişori: s-au furat toate ouăle aflate la clocit dintr-unul din cele trei cuiburi.
Aşadar, una din familiile de lebede a rămas fără pui. Nu se știe ce ar fi putut să facă rău-voitorii cu ouăle, mai ales că erau la jumătatea perioadei de incubaţie. Administratorii lacului au anunţat şi poliţiștii despre acest furt, iar cu ajutorul celor care pot da informaţii, aceştia speră să îi identifice pe hoţi.

Comentarii

Ultimă oră