Sari la conținut
ce-facem-azi-30-noiembrie-prin-brasov

Se caută super-eroi

Toți copiii, care și-au dorit dintotdeauna să aibă puteri supranaturale, se pot bucura de un eveniment dedicat lor, astăzi, 30 noiembrie, începând cu ora 16, la Zao Planet.

Copiii au nevoie de costumul eroului preferat și se pot alătura echipei de învingători Zao Planet! Toți copiii participanți vor primi tort și șampanie din partea organizatorilor.

Biletele au prețul de 30 de lei pentru un copil, iar cei costumați vor achita doar jumătate din prețul de intrare.

Scriitoarea Maria Balabaș, față în față cu cititorii

CenaKLUb Tiuk vă invită astăzi, 30 noiembrie, la o întâlnire cu scriitoarea Maria Balabaș. Aceasta va lectura din volumul „Whole Lotta Love”, publicat în 2017.

În „Whole Lotta Love” este vorba despre cum te îndrăgostești și cum ajungi să nu mai fii. Astfel, cititorii sunt martorii unei povești de dragoste, trăită și nu povestită, atât de intense fiind emoțiile și stările interioare.

Distanța dintre personajul Maria și naratoarea Maria se topește într-o ființă, cea plină de dragoste și de căutări de sensuri și de înțelegere.

De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc și un dialog cu Mihail Vakulovski, scriitor, blogger și eseist român.

Evenimentul va fi găzduit astăzi, 30 noiembrie, de la ora 18, de Librăria Humanitas. Intrarea este liberă.

„Vreau un job”, la Teatrul Particular

Astăzi, 30 noiembrie, Teatrul Particular vă așteaptă la piesa „Vreau un job”. Piesa prezintă povestea unei femei trecute de 40 de ani, care își caută cu disperare un loc de muncă.

Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare? De aici îşi începe povestea Marina, o poveste de-a râsul plânsul.

O comedie fină cu Elena Ivanca, actrița care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0799 977 357. Biletele au prețul de 40 de lei.

Curs de tango argentinian pentru începători

Astăzi, de la ora 20.30, la Pro Dance Studio, de pe Str. Nicolae Titulescu, are loc un curs de tango pentru începători.

„Muzică, îmbrățișare, libertate, sinceritate – așa dansăm tangoul…”, spun organizatorii, care îi invită în această seară pe toți cei care vor să afle mai multe despre tango și să se pierdă într-o îmbrățișare, să cunoască oameni noi, curioși și zâmbitori.

Instructorii Veronica și Csongor vă vor ghida primii pași de tango.

Prima lecție de dans este gratuită, iar un abonament lunar costă 100 lei.

Comentarii

Ultimă oră