Sari la conținut
ce-este-o-casa-prefabricata

O casă prefabricată este numele unei locuințe care are componente executate într-o hală industrială în afara amplasării finale a acesteia. Acestea sunt uneori denumite case produse în fabrică sau case modulare, deși există unele diferențe. În acest tip de casă, pereții și unitățile de perete sunt realizate într-o fabrică, în timp ce casele modulare au secțiuni întregi ale casei construite în afara șantierului. Prin fabricarea pieselor casei în afara șantierului, deșeurile sunt reduse și se cheltuiește mai puțin timp și energie în timpul construcției. În plus, o casă prefabricată este mult mai ușor de aranjat decât fundația unei case tradiționale. Execuția este milimetrica, abaterile sunt redus la minim, calitate este impecabilă indiferent de anotimp iar termenul de executie este respectat.

Componentele unei case prefabricate sunt expediate la locul unde va fi asamblată casa

Beneficiile achiziționării unei case prefabricate includ ușurința de mobilitate, construcția rapidă și mai puține cheltuieli. Aceste case sunt de obicei mai puțin costisitoare de construit și pot fi construite în doar câteva zile, încălzire și instalații sanitare ori electrice. Singurul lucru pe care trebuie să-l ofere cumpărătorii este un teren pe care să pună casa.

Istoria casei prefabricate datează de acum aproape 200 de ani, de la nașterea Americii. Mulți dintre cei care scăpau de persecuția religioasă din Anglia și-au demontat casele înainte de a pleca și le-au adus pe mare pentru a fi reasamblate în noul ținut. În timpul goanei aurului din anii 1840 și 1850, trusele de case au fost expediate prospectorilor din California. La începutul secolului al XX-lea, casele prefabricate la comandă erau expediate oamenilor din toată țara în mii de bucăți. Proprietarii puteau monta singuri casele, ca un puzzle uriaș, cu fiecare piesă numerotată.

Carcasa prefabricată a avansat considerabil de atunci, dar ideea de bază rămâne aceeași. Producătorii de case prefabricate oferă azi o varietate de planuri diferite, dar mulți vor colabora cu cumpărătorii pentru a crea modele unice. Pereții și secțiunile de perete sunt construite în afara șantierului, ceea ce permite realizarea acestora în condiții controlate. Piesele sunt apoi expediate la șantier, unde locuința este asamblată. Este încă nevoie de timp și efort pentru a asambla o casă prefabricată, dar, de obicei, considerabil mai puțin decât o casă comparabilă clasic.

case prefabricate



Casele prefabricate mai noi, de nivel superior, arată la fel de bine construite ca o casă tradițională.

Iată trei avantaje ale acestor case dacă alegi casa-ieftina.ro:

1. Livrare și execuție rapidă – grație naturii sale, o casă prefabricată se poate ridica în mai puțin de o săptămână. Montarea este un proces rapid și simplu, mulțumită echipei de profesioniști și componentelor de calitate, executate cu atenție. Datorită caselor care sunt permanent în stoc, acestea se livrează în 48 de ore de la semnarea contractului.

2. Posibilitatea achiziționării kitului de casă – vrei să îți construiești singur casa? Comandă doar kitul și ești gata de treabă! Componentele prefabricate vor ajunge la tine în intervalul de timp promis. Tehnicienii casa-ieftina.ro te vor îndruma și îți vor oferi asistență pe întreaga durată a proiectului.

3. Mare varietate de planuri de casă – cele 10 variante de planuri ale casei (disponibile online) satisfac un număr mare de gusturi. Astfel poți alege un plan cu două sau trei camere, un plan cu cămară sau spațiu tehnic, un plan open space cu bucătărie plus living, sau un plan cu bucătăria separată de living – toate având același preț.


Ești în căutarea unei echipe ce îți poate oferi casa visurilor tale la costuri avantajoase în mai puțin de o săptămână? Alege casa-ieftina.ro și ai parte de mai multe modele, ușor de configurat.

Vizitează www.casa-ieftina.ro și configurează noua ta casă!

Ultimă oră