Sari la conținut

Ce cadouri ciudate se mai dau pe la nunţi. Cadoul primit de o femeie le întrece pe toate!

ce-cadouri-ciudate-se-mai-dau-pe-la-nunti-cadoul-primit-de-o-femeie-le-intrece-pe-toate

Oricine ştie că să alegi un cadou este foarte greu. Această sarcină devine şi mai dificilă mai ales atunci când vine vorba de un cadou pe care trebuie să îl facem unui cuplu în ziua nunţii.

De cele mai multe ori, oamenii primesc la nuntă cadouri care fie nu le plac, fie primesc acelaşi lucru de mai multe ori şi efectiv nu au ce face cu el. O femeie a stârnit o discuţie pe această temă, după ce a început să vândă cadourile primite la nuntă, potrivit Daily Mail.

O femeie a povestit pe un forum despre un cadou de nuntă pe care l-a primit de la vărul ei. Femeia era foarte indignată că a primit un ceainic în forma unei cabane de paie decorate cu tufe de trandafiri, copii și gâște, scrie spynews.ro.  

"A fost unul dintre lucrurile cele mai hidoase pe care le-am văzut vreodată", a spus femeia.

După ce femeia a povestit experienţa prin care a trecut, mai multe persoane i s-au alăturat şi au vorbit despre cadourile neinspirate pe care le-au primit. Unele au fost total de acord cu femeia fiind de părere că într-adevăr cadoul a fost total neinspirat, în timp ce alte persoane au catalogat gestul femeii ca fiind unul foarte urât. "Tot ce primeşti este bine primit" "Cadoul a fost dăruit din inimă. Nu a murit nimeni!", au comentat câteva persoane.

Comentarii

Ultimă oră