Sari la conținut

Ce avere fabuloasă vor împărţi Angelina şi Brad

ce-avere-fabuloasa-vor-imparti-angelina-si-brad

În urma divorţului, Angelina Jolie şi Brad Pitt vor împărţi, pe lângă cei şase copii, şi o avere estimată la 400 milioane de dolari.

Cei doi au adunat în timpul celor 12 ani cât au fost împreună o avere imensă şi au lansat şi o fundaţie caritabilă, în 2006. Potrivit site-ului CelebrityNetWorth.com, cei doi ar avea, cumulat, o avere de 400 de milioane de dolari, din care 240 de milioane ai lui Brad Pitt şi 160 de milioane ai Angelinei Jolie, bani pe care i-au produs după ce au jucat, au regizat şi au produs mai multe filme.

Deşi sunt împreună de 12 ani, cei doi au fost căsătoriţi legal doi ani şi doar banii produşi în această perioadă vor fi împărţiţi. În rest, fiecare îşi va păstra averea cu care a intrat în această căsnicie. De menţionat, totodată, este şi faptul că în cererea de divort, Angelina Jolie nu a cerut sprijin financiar pentru copii, prin urmare Brad Pitt nu va fi obligat să asigure pensie alimentară copiilor dacă nu va dori.

Familia Jolie-Pitt deţine mai multe case în Los Angeles, o pensiune de 5 milioane de dolari în Santa Barbara şi încă una în valoare de 6 milioane de dolari în New Orleans. Cei doi actori americani au achiziţionat, totodată, proprietatea Miraval în anul 2008, cu aproximativ 40 de milioane de dolari. Impresionantul castel Miraval, datând din secolul al XVII-lea, folosit ca reşedinţă de vară de cuplul de actori, este înconjurat de un domeniu de 500 de hectare, din care aproximativ 50 de hectare sunt cultivate cu viţă-de-vie.

Comentarii

Ultimă oră