Sari la conținut

Ce așteptări avem de la echipa națională de fotbal în meciurile care au mai rămas de disputat

ce-asteptari-avem-de-la-echipa-nationala-de-fotbal-in-meciurile-care-au-mai-ramas-de-disputat

Este cu adevărat foarte greu să ne pronunțăm, în ceea ce privește echipa națională de fotbal și meciurile rămase de disputat împotriva Kazakhstanului și a Danemarcei.

Cum până acum am pierdut toate meciurile disputate, chiar dacă se întâmplă o minune și câștigăm cele două meciuri rămase, este egal cu zero.

În clasament nu putem urca din păcate, dar ar fi foarte bine pentru moralul tricolorilor să câștigăm. Nu este imposibil, cel puțin cu Kazakhstan avem șanse reale de a câștiga fără prea multe probleme, trebuie doar sa fim atenți și să nu plecăm de la premiza că suntem mai buni decat ei.

Tot meciul care va urma să aibe loc pe data de 5 octombrie, trebuie tratat cu multă responsabilitate și maturitate, iar acest lucru îl poate face antrenorul și psihologul echipei prin câteva ședințe de terapie de grup cum se face la marile echipe ale lumii.

Această mobilizare este extrem de importantă pentru moralul jucătorilor mai ales datorită faptului că în momentul de față sunt la pământ din cauza înfrângerilor repetate.

Suporterii sunt alături de tricolori și orice s-ar întampla îi vor susține indiferent de rezultat. 88% dintre suporterii României care comentează pe site-ul netbet.ro pareri, susțin că echipa noastră o să câștige împotriva Kazakhstanului, care după părerea lor este o echipă accesibilă, aflată la finalul clasamentului, însă surprizele pot să apară în orice moment indiferent de sport, mai cu seamă la fotbalul de înaltă clasă.


Nu putem decât să ne îndreptăm gândurile catre ei în acest moment, pentru că timpul este scurt iar primul meci pe care o sa îl vor susține, va avea loc în data de 5 octombrie.

Ultimul lor meci va fi contra Danemarcei precum spuneam puțin mai sus în data de 8 octombrie. Va fi o saptămână extrem de aglomerată, având 2 meciuri la interval de timp scurt de 3 zile.

Recuperarea între cele două meciuri este esențială și să sperăm că nu o să aibă loc accidentări, care să ne pună în dificultate mai mare decât ca cea în care suntem în momentul de față.

Danemarca are o echipă puternică, omogenizată, care se va lasa cu greu învinsă de o echipă tânară ca a noastra. Experiența își va spune cuvantul, însă daca suntem determinați și concentrați putem învinge. Totul depinde de mentalitatea cu care vor pleca la ,,luptă”.

Suporterii le urează baftă multă baieților și determinare.

Comentarii

Ultimă oră