In vreme ce unii nativi vor acearelatie care sa dureze o eternitate, altii sunt mai degraba orientati catre aventuri de-o noapte, pentru ca vor sa isi traiasca din plin viata. Afla, asadar, cat de lungi sunt relatiile in functie de zodie!
 
Berbec: relatiile tale sunt direct proportionale cu rabdarea ta. Adica sunt foarte, foarte scurte. De obicei, viata amoroasa a unui Berbec se rezuma la nopti incendiare si inimi frante, dar nu e ca si cum acest lucru l-ar deranja prea mult pe nativ. Este o zodie care foarte tarziu se asaza la casa ei, daca o face vreodata. Daca ramane singur, Berbecul nu are absolut nicio problema, pentru ca oricum este foarte fericit cand poate sa se concentreze numai pe persoana lui.
 
Taur: persoanele nascute in aceasta zodie au doar cateva relatii pe parcursul vietii, pentru ca principiul lor este "putin si de calitate". Asadar, relatiile lor sunt fie lungi, fie inexistente, pentru ca nu se implica intr-una decat daca sunt siguri ca are potentialul de a deveni serioasa. Taurii nu sunt niste "jucatori", ci niste oameni fideli si orientati catre a-si face o familie. Numai un Taur foarte ghinionist are relatii scurte, cei mai multi fiind in relatii de durata.
 
Gemeni: relatii? Ce relatii? Gemenii nu prea isi amintesc ce au facut, cu cine, dar au si ei momente de indragosteala, care le trec insa cat ai clipi din ochi. Relatiile nu sunt pe primele locuri in lista lor de prioritati, asa ca, de obicei, sunt fugitive si se termina ca in filme: cealalta persoana ajunge, de obicei, sa arunce cu o vaza dupa nativul din Gemeni, in timp ce acesta iese senin pe usa.
 
Rac: cu cat iti doresti mai mult ceva, cu atat pare mai greu sa obtii acel ceva. Aceasta pare sa fie problema Racului, care cauta iubirea perfecta si traieste pentru a o gasi, dar norocul nu prea ii surade. Nu este nici pe departe genul sa zboare din floare-un floare, insa nu se poate spune ca are relatii lungi, pentru ca foarte greu gaseste ceea ce ii trebuie. Am putea spune chiar ca Racul este destul de mofturos pe plan amoros. Drept urmare, poate sa aiba mai multe relatii scurte, dar, cand isi gaseste iubirea, o pastreaza pentru totdeauna.

Mai multe pe Divahair.ro.