Sari la conținut
castelul-peles-transpus-intrun-puzzle-3d


Un puzzle 3D reprezentând Castelul Peleş, una dintre cele mai îndrăgite atracţii turistice ale României, a fost lansat vineri. Peleşul a fost transpus în cel mai mic detaliu într-un joc educativ accesibil copiilor cu vârste de peste patru ani.
Modelul 3D al Castelului Peleş este inclus în colecţia World's Great Arhitecture, care include monumente celebre din întreaga lume, precum Turnul Eiffel, Turnul din Pisa, Catedrala Notre Dame, Palatul Westminster, Big Ben şi multe altele. "Era foarte complicat de realizat acest puzzle, fiindcă trebuia făcut foarte fidel şi trebuia să respecte adevărul material, aşa cum este el în realitate. Cea mai grea problemă de care ne-am lovit a fost cea referitoare la acoperiş, neexistând niciun fel de fotografie de sus a Castelului Peleş. Pentru restul detaliilor mulţumim foarte mult Casei Regale, care ne-a pus la dispoziţie toate detaliile tehnice", a spus directorul firmei de jucării care a făcut puzzle-ul, citat de agerpres.ro.

România este reprezentată în această colecţie, pe lângă Castelul Peleş, şi de Castelul BranPuzzle-ul 3D cu Castelul Peleş este disponibil pe site-ul nicoro.ro, la preţul de 99 lei.

Comentarii

Ultimă oră