Sari la conținut

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov: „Regalul Dansului 2013”

casa-de-cultura-a-studentilor-brasov-regalul-dansului-2013

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov organizează cea de-a III-a ediţie a Spectacolului „Regalul Dansului 2013”, eveniment dedicat tuturor iubitorilor de dans, ce va aduce pe scenă trupa de dans modern şi contemporan „One Dream” - Casa de Cultură a Studenţilor Braşov, trupa „Microbis” - Casa de Cultură  a Studenţilor Sibiu şi trupa „One Way Crew” – Braşov, ce vor aborda stilurile: jazz dance, contemporan, street dance, modern, latino, show-revue, tribal, inedit, prefigurând o seară de dans incendiară. Protagonista evenimentului este trupa de dans modern şi contemporan “One Dream” a Casei de Cultură a Studenţilor Braşov, a cărei valoare a fost încununată, recent, cu cel mai important trofeu internaţional al competiţiilor studenţeşti de dans - Trofeul Festivalului Internaţional de Dans din Sibiu. După un maraton de două zile de spectacole de dans, urmate de o zi dedicată artei fotografice şi discuţiilor pe teme de dans, trofeul şi-a găsit locul în braţele companiei de dans modern şi contemporan ,,One Dream’’- condusă de coregraful Iolanda Popescu. ,,Este o mare realizare în istoria trupei  faptul că am cucerit trofeul anul acesta. În fiecare an am obţinut premii importante pentru cea mai buna coregrafie, cel mai bun dansator sau premii pentru diferite genuri de dans, însă trofeul este pentru prima oară adus la Braşov şi suntem mândri că am reuşit această performanţă, mai ales că anul acesta am fost prezenţi cu o formulă integral nouă a formaţiei noastre’’,  spune Iolanda Popescu – coregraful trupei.

Spectatorii se vor putea bucura de un adevărat regal al dansului, de diversitatea stilurilor, de valoarea, talentul şi entuziasmul tinerilor ce vor urca pe scenă, dar şi de alte surprize pregătite de organizatori. Evenimentul va avea intrarea liberă.

Cu această ocazie vă invităm să ne fiţi alături vineri, 22 noiembrie 2013, la Sala Centrului Cultural Reduta, ora 18:30.

Comentarii

Ultimă oră