Sari la conținut

Carla’s Dreams, sâmbătă, în concert la Braşov

carlas-dreams-sambata-in-concert-la-brasov

Carla’s Dreams ajunge la Braşov, într-unul din puţinele show-uri ale sale în România.


  Sâmbătă 25 februarie 2017, Carla's Dreams se va afla la Braşov, unde va susţine unul din puţinele showuri programate în 2017 în Romania, la Kruhnen Musik Halle ( str. Nicolae Titulescu, 2P).

Biletele au fost puse deja la vânzare la barul din Kruhnen Musik Halle (str. Nicolae Titulescu, nr 2P), la următoarele preţuri:

80 de lei - disponibile în avans, pana în data de 23 februarie 2017
    90 de lei - la intrare, în seara concertului (în limita numărului disponibil)

Rezervarea unei mese se face achitând 50 de lei de persoană (ce presupune exclusiv suma pentru consumaţie la bar). Plata se poate face în avans, la bar, până în ziua evenimentului.

..................................................................................................................................

Cel mai bine vândut produs muzical al anului 2016 în România, Carla's Dreams nu este doar un act artistic ci vocea unei generaţii. Proiectul a devenit cunoscut în urma colaborărilor cu Inna, Delia şi Loredana, iar în 2015 piesa "Cum ne Noi” a stat timp de câteva săptămâni pe primul loc în topurile Radio şi TV din România.

Iar de atunci Carla's Dreams a lansat constant piese ce ocupă şi acum primele locuri în topuri  şi sunt cântate de o întreagă generaţie.

La Braşov, Carla's Dreams va cânta 100% live, alături de full band.

Comentarii

Ultimă oră