Sari la conținut

Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Brașov

caravana-lidl-cauta-cea-mai-talentata-familie-pasionata-de-gatit-din-brasov

Caravana Lidl poposește în Brașov pe27 și 28 august, unde sunt invitate cele mai talentate familii din Brașov, pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune. Este vorba despre o competiție de gătit în aer liber, jurizată de Chef Florin Dumitrescu.

Așadar, în acest weekend, sunteți așteptați în parcarea din fața Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov, începând cu ora 16.00, iar organizatorii vă vor aștepta cu o porție mare de surprize!

Rețeta preferată vă poate aduce zeci de premii și surprize: vouchere Lidl, în valoare de 500 de lei, excursii în România sau chiar marele premiu de 5000 euro și posibilitatea de a participa într-o reclamă a companiei.

Dacă și tu vrei să câștigi, convinge-ne că familia ta pregătește cele mai delicioase Porții de Surprize din toată țara. Pentru început, povestește-ne despre pasiunea ta pentru gătit pe surprize.lidl.ro și poți fi selectat, alături de un membru al familieisau un prieten, să participi la faza locală a concursului. Pe 27 și 28 august, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, 4 echipe se vor întrece în semifinale să gătească preparate care mai de care mai gustoase și să ocupe un loc în finala de la București din 10-11 septembrie. , conform comunicatului.

Comentarii

Ultimă oră