Tren suplimentar în acest weekend către LITORAL!

  În contextul unui trafic crescut prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Maria, CFR Călători Călători operează trenurile folosind capacitatea de transport maximă tehnic disponibilă. Zilnic, sunt puse în circulație peste 1050 de trenuri care asigură serviciul public de transport feroviar de pasageri.

   În zilele de 14, 15, 16, 17, 18 august, va circula suplimentar

    • IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11:15) – Constanţa (sosire 13:37). Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12:16), Feteşti (12:38), Cernavodă Pod (12:54) şi Medgidia (13:12).

     Mai multe detalii pe https://www.cfrcalatori.ro/…/capacitatea-de-transport-de-s…/ 


...........................................................................................................

    Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători le recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi cumpere cu ANTICIPAȚIE legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție.

  În plus, pentru cumpărarea în avans a legitimaţiilor de călătorie se acordă reduceri între 10% şi 25%, iar la cumpărarea ONLINE se adaugă un discount de 5%. De asemenea, se pot alege şi alte variante tarifare care acordă reduceri la transport prin ofertele comerciale. Detalii pe www.cfrcalători.ro , secțiunea Trafic intern/oferte.

     În toată luna August pot să apară vârfuri importante de trafic ce vor solicita la maximum capacitatea de transport pusă la dispoziție, pe următoarele relații:

- spre/dinspre Litoral – zilnic, până la data de 15 septembrie, cu creșteri semnificative ale vânzărilor îndeosebi pentru sărbătorile legale și zilele de sfârșit de săptămână;

- spre/dinspre Valea Prahovei – în special în zilele de sfârșit de săptămână și sărbători legale;

     CFR Călători pune la dispoziția publicului toate locurile disponibile în trenuri, cu o anticipație de 30 de zile.

    Legitimațiile de călătorie pot fi achiziționate:

- ONLINE de pe www.cfrcalatori.ro;
- de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată;
- direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR;
- de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

      Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt invitați să se asigure că au achiziționat biletul corespunzător, pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor conform reglementărilor în vigoare.