Sari la conținut

Când va fi lansat şi cât va costa Samsung Galaxy S7

cand-va-fi-lansat-si-cat-va-costa-samsung-galaxy-s7

China Mobile, cel mai mare operator din China, a dezvăluit din greşeală data de lansare şi preţul noului smartphone Samsung Galaxy S7, considerat încă de pe acum drept cel mai puternic telefon din 2016. În cadrul unui eveniment în care îşi anunţa planurile pentru anul viitor, compania chineză a prezentat un grafic privind lansările de produse, iar printre acestea se afla şi Galaxy S7, programat pentru luna martie. Interesant este că China Mobile a anunţat şi preţul noului smartphone - 465 de dolari.


Informaţiile vin să confirme ceea ce ştiam deja – că sud-coreenii vor prezenta Samsung Galaxy S7 pe 21 februarie la Mobile World Congress de la Barcelona, astfel că lansările în magazine vor avea loc în martie.

Legat de cum va arăta noul telefon cu nume de cod SM-G930F si SM-G935F (varianta Galaxy S7 Edge), GadgetReport.ro relata recent că, după ce au fost criticaţi pentru fragilitatea telefoanelor Galaxy S6 şi S6 Edge, acoperite integral cu sticlă, sud-coreenii par să fi înţeles în sfârşit mesajul că telefonul nu este un bibelou şi că utilitatea trebuie să fie în prim-plan!

Detalii aflaţi de pe GadgetReport.ro

Comentarii

Ultimă oră