Sari la conținut

Căncescu susţine ieşirea PNL de la guvernare

cancescu-sustine-iesirea-pnl-de-la-guvernare-

Liderul liberalilor braşoveni, Aristotel Căncescu,  apreciază că nu doar miniştrii PSD se fac vinovaţi de nerespectarea promisiunilor electorale, ci şi oficialii liberali.
Căncescu a aşteptat din partea acestora sprijin financiar pentru cel puţin două proiecte foarte importante pentru Braşov: spital şi aeroport. Liderul liberal nu exclude, însă, menţinerea grupată a USL-ului, dar doar condiţionat. La Braşov, relaţia dintre PSD şi PNL nu a fost clătinată.
Unul dintre motivele susţinute de liberalii care vor să iasă de la guvernare este legat de faptul că mediul de afaceri nu este sprijinit. La sfârşitul săptămânii trecute, conducerea PNL a discutat cu argumente pro şi contra situaţia parteneriatului cu PSD.
„Am avut obiecţii faţă de activitatea unor miniştri atât de la PSD, cât şi de la PNL. Nici miniştrii noştri nu pot să zic că ne-au sprijnit foarte mult. Dar motivul principal a fost că atâta timp cât nu ne putem onora promisiunile făcute în campania electorală din lipsă de bani, nu mai are rost să mai stăm la guvernare” a declarat  Aristotel Căncescu, preşedintele PNL Braşov.
Nemulţumirile din teritoriu au debutat odată cu proiectul de buget. Aleşii locali PNL au criticat încă de atunci modul în care guvernul USL a împărţit banii în teritoriu. Braşovul este unul dintre judeţele pentru care nu s-au găsit bani de investiţii, nici chiar pentru priorităţile prezentate în campania electorală.
„Sunt o serie de investiţii, cum ar fi construcţia de spitale, chiar şi finalizarea aeroportului. Sunt investiţii care nu se pot face din resursele noastre. Se fac cu bani de la buget. La fel cum s-a făcut la Cluj, la Iaşi sau în alte judeţe. De asemenea, am avut regretul că dacă s-a susţinut construcţia unor spitale, Braşovul a fost ocolit ” a adăugat Aristotel Căncescu, preşedintele PNL Braşov.
Preşedintele Crin Antonescu este susţinut ferm de conducerea PNL. De aceea, evoluţia relaţiilor dintre PNL şi PSD  se va decide între liderul liberalilor şi Victor Ponta

Comentarii

Ultimă oră