Sari la conținut
cancescu-denunta-minciunile-lui-ialomitianu

“În calitate de președinte al PNL Brașov, protestez față de articolele minci­noase apărute în fițuica de campanie distribuită pe piață de Gheorghe Ialomițianu. Acest ziar calomnios aduce acuzații grave și total nefondate la adresa candidaților PNL și a mea.

Gheorghe Ialomițianu uită cu multă ușurință că tocmai el poartă întreaga responsabilitate pentru tăierile de pensii, salarii și alocații care au aruncat în sărăcie milioane de români, în timpul guvernării Boc-Băsescu. El uită că din funcția de ministru al Finanțelor a girat scurgerea banului public în buzunarele clientelei PDL. Uită că a fost de acord cu închiderea a zeci de spitale în întreaga țară, condamnând la moarte milioane de oameni privați de asistența medicală de care aveau nevoie, și a deturnat fondurile bugetare astfel obținute spre investițiile aberante făcute de clica pedelistă.  El uită că a fost unealta docilă și sluga umilă a lui Traian Băsescu și a Elenei Udrea în planurile lor care n-au vizat niciodată binele românilor, nici ieșirea țării din criză, ci doar satisfacerea intereselor meschine ale pedeliștilor.
Petre Roman nu a spus niciodată că industria brașoveană este un morman de fiare vechi. În schimb, PDL, prin oamenii pe care i-a promovat, a transformat uzinele brașovene în grămezi de fiare vechi, vândute pe bani foarte mulți. Cel mai notoriu exemplu este Ioan Neculaie, candidat PDL la alegerile parlamentare din 2008, care a a făcut o avere fabuloasă vânzând uzinele la fier vechi sub privirile lui Gheorghe Ialomițianu, pe atunci șef al Finanțelor brașovene.
Îi cer lui Ialomițianu să înceteze campania calomnioasă la adresa noastră și proferarea de minciuni, pentru că acestea nu denotă decât o tentativă disperată de a cerși voturile oamenilor pe care i-a sărăcit. Oricum, îl asigur că nu va avea câștig de cauză cu o asemenea strategie și va pierde alegerile cu brio”.
Aristotel CĂNCESCU
Președinte PNL Brașov

Comentarii

Ultimă oră