Sari la conținut

Campionat şi Cupă dominate de patinatorii de la Corona

campionat-si-cupa-dominate-de-patinatorii-de-la-corona

Patinatorii de viteză de la Corona, antrenați de Bogdan Stănescu, au avut o comportare foarte bună atât în concursurile din cadrul campionatului național de patinaj viteză, cât în Cupa României, competiții desfășurate la Inzell.

În campionat, la seniori, Cristian Popa s-a clasat pe locul 1 la general, după următoarele rezultate: locul 2 la 500 m; locul 1 la 3.000 m; locul 2 la 1.500 m; locul 3 la 5.000 m. De asemenea, junioara Mihaela Hogaș a terminat pe poziția a doua în clasamentul general, cu următoarele rezultate înregistrate: locul 1 la 500 m, locul 1 la 1.000 m, locul 2 la 1.500 m, locul 3 la 3.000 m și juniorul Cosmin Nedelea a obținut locul trei în proba de 500 m. Ambii au participat în competițiile seniorilor.

În Cupa României, Cristian Popa s-a clasat pe locul 1 la seniori; Mihaela Hogaș pe locul 1 la juniori B; Cosmin Nedelea – locul 1 la juniori B, în vreme ce Ramona Ionel a terminat pe locul 2 la juniori C.

Antrenorul Coronei, Bogdan Stănescu a declarat că este mulțumit de rezultatele obținute de elevii săi în cele două competiții.

„Nu am cum să fie altfel decât mulțumit, în condițiile în care toți sportivii și-au doborât recordurile personale. A fost un concurs bun pentru noi, care ne dă speranțe pentru Cupa Mondială de juniori de la Baselga Di Pine și pentru Junior Meating Collalbo, unde sperăm să ne clasăm pe primele trei poziții”, a spus antrenorul Brașovului.

Comentarii

Ultimă oră