Sari la conținut

“Campioanele mondiale, au fost tranzacționate ca la un târg de sclavi!”

campioanele-mondiale-au-fost-tranzactionate-ca-la-un-targ-de-sclavi

Președintele secției de handbal a clubului Corona Brașov, Vasile Kraila, a lansat astăzi un atac dur la adresa celor de la HCM Baia Mare și CSM București, echipe care au aruncat în această vară sume impresionante pentru transferurile de jucătoare.

Formația de la poalele Tâmpei va merge și în acest sezon pe conceptul “Handbal 100% românesc“, iar jucătoarele de la naționala României sub 18 ani, care au devenit în această vară campioane mondiale, au atras în mod normal atenția conducătorilor de la Corona.

Din păcate, Corona nu poate transfera din aceste tinere talentate, din cauza sumelor exorbitante  aruncate pe piață de HCM Baia Mare și CSM București.

“ Chiar nu mă feresc de cuvinte și spun următoarele: câteva dintre aceste fetiție au fost tranzacționate de cele două cluburi, ca la un târg de sclavi! Noi nu ne putem face față din punct de vedere financiar cu cele două cluburi, dar eu mă întreb doar atât: ce vor face de exemplu cei de la CSM București, cu aceste fetițe, în condițiile în care au transferat super vedete? Când vor juca aceste tinere handbaliste din România?

Tare îmi este frică să nu fie distruse aceste extraordinare jucătoare!” a punctat președintele secției de handbal a clubului Corona Brașov, Vasile Kraila

Comentarii

Ultimă oră