Sari la conținut
campioana-romaniei-ramane-fara-antrenor

Marius Șumudică și-a înaintat demisia din funcția de antrenor al Astrei Giurgiu, club cu care a câștigat campionatul în sezonul trecut. Decizia vine în urma nemulțumirii acestuia față de conducerea clubului care a decis transferul din iarnă a lui Denis Alibec la Steaua.

"Eu n-am știut nimic, am aflat din presă și de la televizor. Păi după ce ieși campion și am dovedit că am fost cei mai buni anul trecut, să-ți plece așa unul după altul cei mai buni jucători, nu e confortabil. Dar asta e politica clubului și trebuie să ne conformăm.

Nu mi s-a transmis că-l vor vinde, mai ales că pe mine ce mă deranjează cel mai mult, dar și pe jucători e că Alibec a fost vândut dupa ce au venit și ne-au promis că nu va mai pleca niciun jucător, să semnăm amânarea de plată. Am semnat și a doua zi a fost vândut Alibec imediat. Deci nu-mi prea miroase a bine" a spus Șumudică pentru DolceSport.

Întrebat de jurnaliști cum rezistă în asemenea condiții, Marius Șumudică a făcut anunțul plecării.

"E o întrebare bună, la care nu pot să-mi dau nici eu răspuns. Eu am încercat și azi să am o discuție cu conducerea clubului, dar au fost ocupați cu acest transfer. Să vedem zilele viitoare ce vom discuta.

Vom vedea ce strategie va adopta în continuare până la sfârșitul acestui tur, acestui sezon, vom vedea ce se va întâmpla, voi vorbi și cu ceilalți jucători exponențiali, cu conducerea, cu toată lumea, fiindcă este o situație destul de greu de gestionat, nu este ușor.

Meciul cu Plzen e cam departe, adică nu-l mai prind!" a afirmat acesta.

Meciul dintre Astra și Plzen la care face referire Șumudică are loc pe 20 octombrie.

Comentarii

Ultimă oră